Hirdetés
Kinek miért érdemes az oxigénes szifont használni? PDF Nyomtatás E-mail

  1. Az oxigénes víz fogyasztása csökkentheti a vérnyomást, mert oxigénhiány esetén a hajszálerek összehúzódnak, a szívnek nagyobb terhelést okozva, így megnövelve a vérnyomást. A szervezet oxigénhiányos állapotának megszünésével a hajszálerek önkéntelen összehúzódása megszûnik, így a vérnyomás csökken.
  2. A cukorbetegség súlyos szövõdményei szinte mindig a mikrokeringés összeomlására vezethetõk vissza. Ha a hajszálerek a fenti módon kitágulnak, úgy több tápanyag és elegendõ oxigén jut az eddig alultáplált szövetekhez, ilyen módon az oxigénes víz hatékony segítséget nyújthat a cukorbetegség szövõdményeinek – például a fekélyek, illetve a szem romlásának – az elkerülésére.
  3. Az asztmában, a COPD-ben, vagy más tüdõbetegségekben szenvedõknek mind nagy segítséget nyújthat az alternatív módon a szervezetbe bejuttatott oxigén, ugyanis ilyen betegségek fennállásakor a tüdõ hasznos felülete lényegesen csökken, de az oxigénre ugyanúgy szükség van. Az oxigénhiányos helyzetekre a szervezet sokszor légszomjas rohammal válaszol, aminek az esélye az oxigénes víz fogyasztásával minimalizálható.
  4. Dr. Tóth József, az Országos Onkológiai Intézet egyik vezetõ professzora szerint a daganatok oxigénhiányos és savas környezetben alakulnak ki és fejlõdnek tovább. Az oxigénes víz fogyasztása nemcsak az oxigénhiányt szünteti meg, hanem folyamatosan lúgosítja is a szervezetet, ezért hatékony segítséget nyújthat a rák, vagy éppen az áttétek megelõzésében. Az oxigénterápia a folyamatban lévõ orvosi kezelések javallott kiegészítése is lehet, ugyanis oxigénhiányos és savas környezetben az alkalmazott terápiák (sugárterápia, kemoterápia) hatékonysága is drasztikusan csökken. Ilyen esetekben az általánosan javasolt napi 1 liter helyett napi 3 liter oxigénes vizet érdemes fogyasztani.
  5. Dohányzóknál az oxigénes víz fogyasztása helyreállíthatja a dohányzás miatti kritikusan alacsony véroxigén szintet. Így a dohányzó megelõzheti a szervezetében sok olyan betegség kialakulását, melyek a szervezet általános oxigénhiányára vezethetõk vissza.
  6. A túlsúly gyakran a szervezet elsavasodására vezethetõ vissza. Mivel az oxigénes víz fogyasztása lúgosít, a tapasztalataink szerint segíthet a fogyásban is.
  7. Az egészséges embereknek is hasznos az oxigénes víz fogyasztása, mert erõsíti az immunrendszert, javítja a máj méregtelenítõ funkcióját, és fokozza a szellemi és testi teljesítõképességet.

 Lehet, hogy van a családjában olyan, akinek magas a vérnyomása, akinek cukorbetegsége vagy tüdõbetegsége van, volt már daganata, dohányzik, túlsúlyos, vagy éppen, aki egészséges? :)